Novica

Iščemo vodjo projekta bienale oblikovanja (BIO)

06. 02. 2023

Novica

Iščemo vodjo projekta bienale oblikovanja (BIO)

06. 02. 2023

Muzej za arhitekturo in oblikovanje objavlja prosto delovno mesto KUSTOS ZA RAZSTAVE – M/Ž. Vse zainteresirane vabimo, da oddajo prijavo.

 

Delovno mesto se nanaša na pripravo in vodenje projekta bienale oblikovanja (BIO) in gre za nadomestno zaposlitev v času porodniškega dopusta.

 

Naziv delovnega mesta:
KUSTOS ZA RAZSTAVE – M/Ž
Rok za prijavo:
14. februar 2023
Kontaktna oseba:
Tanja Vergles, telefon: 01 54 84 270 oz po el. naslovu mao@mao.si.
Podroben opis delovnega mesta: 
Naloge in vrste del so povezane s pripravo in organizacijo razstave in programa bienala oblikovanja (BIO). Gre za načrtovanje in vodenje projekta BIO, vodenje in nadzor finančnega načrta BIO, organizacijo in vodenje projektne skupine, koordinacijo sodelavcev pri postavitvi razstave BIO in organizaciji otvoritvenega dogodka, nadzor nad postavljanjem in podiranjem razstave BIO, koordinacijo in nadzor eksponatov za razstavo.
V svojih vrstah želimo sodelavca, ki ima izkušnje s podobnimi in primerljivimi opravili, ki se je pripravljen učiti in ki prinaša nove ideje in je sposoben organizirati ekipo sodelavcev tako, da so ideje realizirane. Pri izbiri bomo presojali to, kako kandidat meni, da lahko svoje dosedanje izkušnje uporabi za vodenje BIO pod okriljem in znotraj MAO, zato nas posebej zanima, kako si predstavljate delo z organizacijo bienala oblikovanja v MAO.
Ostala strokovna dela: priprava razstavne politike muzeja v sodelovanju s kustosi in vodstvom: načrt stalnih in občasnih razstav ipd., sodelovanje pri strateških načrtih in drugih skupnih dokumentih muzeja, sodelovanje pri pripravi vsebine in finančnega načrta za program MAO, sodelovanje pri pripravi strateških načrtov in razvojnih programov MAO.
Zahtevana izobrazba:
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Družbene vede in vedenjske znanosti, drugo
Alternativna izobrazba:
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Humanistika (razen jezikov), drugo
Trajanje zaposlitve:
določen čas, 12 mesecev
Delovne izkušnje:
2 leti
Znanje jezikov:
angleški jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja:
urejevalniki besedil – osnovno
delo s preglednicami – osnovno
delo z bazami podatkov – osnovno
poznavanje računalniških omrežij – osnovno
poznavanje operacijskih sistemov – osnovno
Drugi pogoji:
sposobnost za timsko delo, samostojno odločanje, organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost, komunikativnost, sposobnost pisnega in ustnega izražanja, sposobnost pridobivanja projektov, sposobnost zbiranja sredstev, osnove poznavanja zakonodaje in postopkov s področja dediščine, zaželen vozniški izpit B kategorije

 

 

Prijave s prilogami (življenjepis, motivacijsko pismo, priporočila) sprejemamo do vključno 14. februarja 2023 na elektronski naslov: mao@mao.si.
Deli
Skip to content