Sreda v MAO parku I Delavnica Zvočna gong kopel

Delavnica / 17. 5. 2023 / 17:00

Sreda v MAO parku I Delavnica Zvočna gong kopel

Delavnica / 17. 5. 2023 / 17:00

Muzej v skupnosti je razstavni projekt, ki nastaja s sodelovanjem in soustvarjanjem posameznikov in institucij v soseski Nove Fužine. S projektom želimo pokazati moč, ki jo ima skupnost, če se medgeneracijsko in medinstitucionalno poveže. Arhitektura in oblikovanje, kot se odražata v vsakdanjem življenju, sta vstopni točki povezovanja, muzejsko okolje pa je prostor izmenjave znanj in soustvarjanja ter okolje, kjer lahko odprto mislimo, sprašujemo, preizkušamo ideje, eksperimentiramo in debatiramo.

 

17.00   Delavnica Zvočna gong kopel z Jelko Klun / CAF

Zvočna kopel je prepustitev zvoku gongov, himalajskih posod, kristalnih skled, uglašenih zvončkov in drugih instrumentov, ki umirjajo, sproščajo in uravnotežajo. Zvok gonga pomaga tudi pri globokem sproščanju in umiritvi, saj se vzorci možganskih valov upočasnijo.

 

Jelka se ukvarja s kitajsko astrologijo, energijskim čiščenjem prostora, ima šolo tarota ter izvaja zvočne gong kopeli v Centru aktivnosti Fužine (CAF) kjer deluje že vrsto let. Ustanovila pa je tudi Zavod večerna Zarja, ki se ukvarja s proučevanjem energijske matrice prostora in vlogi človeka v njej.

 

S seboj prinesite ležalno podlogo.

Vabljeni, da se nam pridružite!

 

*V primeru slabega vremena bomo dogodek izvedli v Centru aktivnosti Fužine: Nove Fužine 40, 1000 Ljubljana.

 

Dogodek je del spremljevalnega programa projekta Muzej v skupnosti.

 

 

   

Deli
Skip to content