Severni mestni park Navje

11. 4. 2013

Severni mestni park Navje

11. 4. 2013

V mesecu aprilu se MAO pridružuje programom ob mednarodnem mesecu krajinske arhitekture z vodstvom po Severnem mestnem parku Navje. Vodila bosta arhitekt Andrej Erjavec in krajinska arhitektka Mojca Balant.

Arhitekt Andrej Erjavec je svojo strokovno pot začel na Urbanističnem inštitutu RS, kjer je bil zaposlen vrsto let. Kot samostojni ustvarjalec se v svojem projektantskem delu ukvarja tako z arhitekturo kot urbanizmom. Poleg načrtovanja in oblikovanja odprtih površin (Severni mestni park, Športni park Gaj Kočevje …) projektira tudi številne enostanovanjske in večstanovanjske objekte. Obenem deluje tudi na področju gledališke scenografije in sodeluje pri različnih natečajih. Že mnogo let deluje tudi kot koordinator pri participaciji otrok ob novoletni okrasitvi mesta Ljubljane.

Krajinska arhitektka Mojca Balant od leta 2007 deluje kot samostojna ustvarjalka na področju kulture in sodeluje z različnimi projektantskimi skupinami. Ukvarja se predvsem s krajinsko-arhitekturnim projektiranjem in načrtovanjem odprtega prostora ter sodeluje na domačih in mednarodnih krajinsko arhitekturnih in arhitekturnih natečajih, kjer je prejela več nagrad. Od leta 2010 je delno zaposlena na Urbanističnem inštitutu RS, kjer se ukvarja predvsem z upravljanjem mobilnosti, celostnimi prometnimi strategijami ter z integracijo prometnega in prostorskega planiranja.

Več o Severnem mestnem parku Navje, načrtih zanj in ureditvah je dostopno na spletni strani.

Ogled je omejen na 30 oseb, prijave na izobrazevanje@mao.si‘>izobrazevanje@mao.si’>izobrazevanje@mao.si

 

Otvoritev

Pričetek: ob 17.00

 

Vstopnina

Brezplačno.
Obvezne so prijave: izobrazevanje@mao.si.

 

Informacije

izobrazevanje@mao.si
01 5484 286/280

Deli
Skip to content