Pop-Upstart: Fuga in Lantern

11. 10.—12. 10. 2018

Pop-Upstart: Fuga in Lantern

11. 10.—12. 10. 2018

Projektna pisarna Centra za kreativnost v Mariboru začenja s prvim dvodnevnim pop-up dogodkom, kjer bodo vsak mesec svoje izdelke predstavljali in prodajali slovenski oblikovalci iz različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja.
 
S serijo dogodkov Pop-Upstart želimo v Mariboru vzpostaviti točko, kjer se lahko predstavijo slovenski mladi ustvarjalci in vsi tisti, ki sicer nimajo lastnega prostora za prodajo svojih izdelkov.  Vzpodbujamo podjetništvo kreativcev predvsem s promocijo njihovih inovativnih, trajnostnih in oblikovno zanimivih produktov, ki so že na trgu, ob tem pa spoznavamo tudi njihov pristop k ustvarjanju, prodaji, trženju in spopadanjem s težavami, ki pri tem nastajajo.
 
Na prvem dogodku bosta svoje izdelke in idejno zasnovo ter razvoj poslovne vizije predstavili dve blagovni znamki modnih oblačil in dodatkov, Lantern iz Maribora ter Fuga iz Ljubljane.
 
Lantern Handcrafted predstavlja kolektiv kreativnih posameznikov, ustvarjen leta 2015 v Mariboru z namenom, da se pod blagovno znamko urbanih oblačil poveže čim širši spekter alternativne kulture. Svoje izdelke v največji meri promovirajo na Instagramu, nakup pa je možen v njihovi spletni trgovini.
 
Fugo sestavljata modni in fotografski duo, Lara Žagar in Valerija Intihar, ki svoje izdelke trenutno promovirata na Instagramu.
 
Vljudno vabljeni na predstavitev in pogovor z ustvarjalci, ki bo v četrtek, 11. oktobra 2018 ob 18. uri v Projektni pisarni Maribor, Partizanska cesta 11. Sledi otvoritev pop-up trgovine, kjer bodo izdelki Lantern in Fuga na voljo po posebnih cenah do 22. ure, kakor tudi v petek, 12. oktobra od 10. do 18. ure.

Več>>

 

Lokacija

Projektna pisarna Centra za kreativnost
Partizanska cesta 11, 2000 Maribor

 

Vstopnina

 Vstopnine ni.

 

Organizacija

Center za kreativnost

 

Povezava
https://www.czk.si/?m=event&id=26

Deli
Skip to content