Do uspešne kandidature v treh korakih

Do uspešne kandidature v treh korakih

Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji vabi 3. septembra na seminar v Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) in 4. septembra v Muzej sodobne umetnosti Metelkova (MSUM) na individualna svetovanja z mednarodnimi in domačimi gosti.

Seminar (3. september, MAO) je namenjen predstavnikom kulturnih organizacij, ki želijo razviti mednarodni projekt v sodelovanju s partnerji iz tujine in z njim sodelovati na razpisu za evropske projekte sodelovanja v okviru programa Ustvarjalna Evropa (podprogram Kultura). Udeleženci seminarja z že zastavljeno projektno idejo, ki dejansko nameravajo kandidirati na razpisu za leto 2016, pa so vabljeni še na individualna svetovanja z izbranimi strokovnjaki s štirih področij (4. september, MSUM).

Ne zamudite seminarja, ki bo potekal pod taktirko mednarodno uveljavljenega strokovnjaka s področja evropskega financiranja in menedžmenta v kulturi, Geoffreya Browna (VB). G. Brown bo za 8 izbranih organizacij na voljo tudi za individualno svetovanje pri razvoju projektne ideje, paralelno z njim pa bodo potekala še svetovanja v zvezi z iskanjem partnerjev, pripravo pogodbe o sodelovanju s partnerji in razpisne dokumentacije. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Več informacij o dogodku in načinu prijave na seminar ter rezervaciji terminov za svetovanja na spletni strani CED Slovenija.

DODATNE INFORMACIJE: info@ced-slovenia.eu in (01) 300 87 87

Deli
Skip to content