Novica

Skupina Futuring na Bali FAB Festu 2022

26. 09. 2022

Novica

Skupina Futuring na Bali FAB Festu 2022

26. 09. 2022

Člani BIO27 skupine Futuring Žan Kobal, Tamara Lašič Jurković in Barbara Predan, ki so v okviru BIO27 izdelali odprtokodni priročnik za trajnostno kulturno produkcijo, bodo na Bali FAB Festu vodili posebno delavnico o vzpostavitvi zbirke trajnostnih materialov in pricipov iz okolice (org. Sustainable localities: A material toolkit).

 

Cilj delavnice je vzpostaviti odprtokodno knjižnico naravnih, lokalno pridobljenih materialov, ki bo služila kot orodje ustvarjalcem, da bi svoje projekte lahko lažje razvijali na bolj trajnosten način. Udeleženci pa na delavnico prihajajo iz celega sveta.

 

Bali FAB Fest se bo med 12. in 22. oktobrom odvijal na Baliju. Njegov namen je povezovati ter spodbujati sodelovanje med inovatorji, ustvarjalci, podjetniki, organizacijami in javnim sektorjem po celem svetu. Med govorci na konferenci pa bodo tudi arhitekt in mislec Indy Johar, direktor MIT Center for Bits and Atoms Neil Gershenfeld, Kate Rawoth, vodilna osebnost na področju regenerativnega in distributivnega oblikovanja in mnogi drugi.

 

Več o Bali FAB Festu

 

Preverite tudi odprtokodni priročnik za trajnostno kulturno produkcijo skupine Futuring

 

Več o BIO27 >>

Deli
Skip to content