Ustvarjalna izmenjava 2020

12. 2.—13. 2. 2020

Ustvarjalna izmenjava 2020

12. 2.—13. 2. 2020

12. in 13. februarja bo v MAO pod okriljem evropske platforme Future Architecture potekala Ustvarjalna izmenjava, prodorno letno srečanje za evropsko arhitekturo ter priložnost za predstavitev idej in trendov v prihodnjem razvoju arhitekturnega poklica.

Spoznavna konferenca (Matchmaking Conference) bo predstavila 25 obetavnih arhitektov, krajinskih arhitektov, kritikov, piscev in kustosov, ki so se s svojimi idejami odzvali na poziv za ideje Future Architecture.

Arhitekturni sejem, ki bo potekal v sklopu dogodka, bo posameznim arhitektom in arhitekturnim birojem, ustanovam, organizatorjem, producentom, komunikatorjem, kustosom in drugim strokovnjakom s področja arhitekture zagotovil prostor, kjer bodo lahko predstavili svoje projekte, se povezovali in spoznavali partnerje za nove in tekoče projekte ter se seznanili z najnovejšim dogajanjem v svetu arhitekture. 

V okviru razprav Focus Talks se bodo predstavili zanimivi in ugledni govorci s področja arhitekture in oblikovanja, med njimi arhitektka in kustosinja ter kustosinja bienala oblikovanja v Istanbulu Mariana Pestana, arhitektka in direktorica raziskovalne dejavnosti na Het Nieuwe Instituut Marina Otero Verzier, arhitektka, zgodovinarka in avtorica dela Biennials / Triennials Conversations on the Geography of Itinerant Display Léa-Catherine Szacka ter Thomas Geisler, kustos 26. bienala oblikovanja, ki bo udeležence tudi popeljal po razstavi BIO 26. Skupno znanje v MAO.

Veseli bomo vaše družbe na Ustvarjalni izmenjavi 2020! Celoten program dogodka si oglejte na tej povezavi.

 

Lokacija

MAO, Rusjanov trg 7, Ljubljana 

 

Vstopnina

brez vstopnine

 
Pridružite se nam lahko tudi ob posameznem predavanju!

 

Informacije

Future Architecture

Predavanja bodo potekala v angleščini. 

Deli
Skip to content