Pop-Upstart: Cup of Tea

8. 11.—9. 11. 2018

Pop-Upstart: Cup of Tea

8. 11.—9. 11. 2018

Projektna pisarna Centra za kreativnost v Mariboru ponovno vabi na Pop-Upstart dogodek, kjer bodo slovenski oblikovalci z različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja vsak mesec predstavljali in prodajali svoje izdelke. S serijo dogodkov Pop-Upstart želimo v Mariboru vzpostaviti točko, kjer se lahko predstavijo slovenski mladi ustvarjalci in vsi tisti, ki sicer nimajo lastnega prostora za prodajo svojih izdelkov. Spodbujamo podjetništvo kreativcev, predvsem s promocijo njihovih inovativnih, trajnostnih in oblikovno zanimivih produktov, ki so že na trgu, ob tem pa spoznavamo tudi njihove pristope k ustvarjanju, prodaji in trženju ter načine spopadanja s težavami, ki pri tem nastajajo.

Na tokratnem dogodku bo svoje izdelke, idejno zasnovo ter razvoj poslovne vizije predstavila Tea Gorič, ki je zasnovala blagovno znamko pohištva in notranje opreme Cup of Tea. Staremu pohištvu daje novo življenje in ponuja žametne, kvačkane ali pletene okrasne izdelke, ki so ročno narejeni:

»Verjamemo, da imajo izdelki energijo, ki je lastna samo njim. In da je predmet, ki ga je izdelal človek in vanj vložil pozornost in skrb, drugačen od produkta, ki je bil sestavljen na tekočem traku. Ker verjamemo v trajnost in edinstvenost, dajemo novo življenje staremu pohištvu, ponujamo žametne, kvačkane ali pletene okrasne izdelke, ki so bili narejeni ročno in z vsem srcem, pri tem pa, kadar je le možno, izberemo okolju prijazne materiale ter brezčasne barvne odtenke in vzorce, ki jih je navdihnila umetnost.«

Vljudno vabljeni na predstavitveni pogovor z ustvarjalko, ki bo v četrtek, 8. novembra 2018, ob 18. uri v Projektni pisarni Maribor, Partizanska cesta 11. Sledilo bo odprtje pop-up trgovine, kjer bodo izdelki Cup of Tea vse do 22. ure na voljo po posebnih cenah; enako tudi v petek, 9. novembra, od 10. do 18. ure.

 

Otvoritev

Četrtek, 8. novembra 2018, ob 18:00

 

Lokacija

 Projektna pisarna Centra za kreativnost v Mariboru
Partizanska cesta 11, Maribor

 

Odprto

Predstavitev in pop-up shop:
četrtek, 8.11. od 18:00 do 22:00
Pop-up shop:
petek, 9.11. od 10:00 do 18:00

 

Informacije

info(at)czk.si

 

Organizacija

 Center za kreativnost Maribor

 

Povezava
https://www.czk.si/?m=event&id=31

Deli
Skip to content