Maja Kovačič: Ustvarjeno v Sloveniji

Vodstvo / 28. 8. 2022 / 11:00

Maja Kovačič: Ustvarjeno v Sloveniji

Vodstvo / 28. 8. 2022 / 11:00

Palača Cukrarna │ ned., 28. avgust │ 11.00

 

Razstava predstavlja izbor nekaterih pomembnejših projektov in del več kot 200 slovenskih ustvarjalcev sodelujočih v programih Centra za kreativnost – interdisciplinarne platforme za razvoj kulturnega in kreativnega sektorja v Sloveniji. Kot del BIO27 Supervernakularno, pa so v Palači Cukrarna na ogled tudi razstave The Ideal Eating Experience, v sodelovanju z Vienna Design Week, Vienna Business Agency in Avstrijskim kulturnim forumom, The School of the Untold in Design Campus v sodelovanju z German Design Graduates in Goethe-Institutom ter razstava DNA of Things, oblikovalca Marcina Rusaka.

 

Po razstavi nas bo popeljala Maja Kovačič, vodja projektov CzK.

 

Vodeni ogledi po razstavi Ustvarjeno v Sloveniji se v jesenskem času odvijajo vsak četrtek ob 17. uri in vsako nedeljo ob 11. uri.

 

Vodstva za izobraževalne institucije in najavljene skupine razstavi Ustvarjeno v Sloveniji in BIO 27: Vodstva in udeležbo na delavnicah je treba potrditi vsaj 5 delovnih dni vnaprej. Spremljevalci skupin in učitelji imajo brezplačen vstop. Večje skupine lahko ogled začnejo ob 9. uri.

 

Oddelek za izobraževanje

T: +386 (0)1 548 42 82

E: izobrazevanje@mao.si

 

Več o razstavi>>

Deli
Skip to content