Fotonatečaj: Živeti z vodo

26. 1.—20. 5. 2018

Fotonatečaj: Živeti z vodo

26. 1.—20. 5. 2018

Muzej za arhitekturo in oblikovanje je že drugič komisar slovenske predstavitve na mednarodni arhitekturni razstavi v okviru beneškega bienala – La Biennale, ki je tokrat posvečena temi Krajina, voda in arhitektura. Voda – od rek do ledeniških jezer, slapov, hudourniških sotesk, prodišč, mrtvic, izginjajočih jezer, barij, kraških in termalnih izvirov – je skupaj z zalogami pitne vode in morjem eden najmočnejših in najbolj odločilnih dejavnikov oblikovanja in določanja značilnosti slovenskih krajin.

V okviru projekta razpisujemo nagradni natečaj za najboljšo instagram fotografijo na temo vodnih virov v Sloveniji.

Vabimo vas, da sodelujete s svojimi prispevki: objavite jih na svojem profilu na Instagramu in označite s ključnikom #livingwithwater.

Fotografije naj se vsebinsko navezujejo na (slovenske) vire vode, gorske izvire, vodnjake.

Natečaj je odprt do 20. maja 2018, ko bo komisija izmed prispevkov, označenih z #livingwithwater, izbrala 10 najboljših fotografij, ki se bodo uvrstile v finalni izbor. Avtorji teh fotografij bodo za nagrado prejeli publikacijo, ki bo izšla v okviru slovenske predstavitve na 16. mednarodni arhitekturni razstavi v Benetkah.

Avtor najboljše izmed desetih fotografij, ki se bodo uvrstile v finale, pa bo prejel dve vstopnici in organiziran brezplačen avtobusni prevoz iz Ljubljane v Benetke za predogled 16. mednarodne arhitekturne razstave – La Biennale (24.–25. maj).

Za nagrado se lahko potegujejo vsi polnoletni posamezniki, ki sledijo uradnemu profilu slovenskega paviljona na Instagramu (@livingwithwater), ne glede na stalno bivališče ali državljanstvo. Objavljene fotografije morajo biti avtorsko delo sodelujočih tekmovalcev in morajo biti predhodno še neobjavljene. Vsak tekmovalec lahko sodeluje z največ 3 fotografijami.

Vabljeni k sodelovanju!

 

Informacije

Pravila in pogoji natečaja>>

infobio(at)mao.si
01/ 54842 74

 

Organizacija

MAO

Deli
Skip to content