Delavnica s Tanjo Radež

11. 12. 2016

Delavnica s Tanjo Radež

11. 12. 2016

Z oblikovalko Tanjo Radež, avtorico razstave Samouresničljive prerokbe, bomo na nedeljski ustvarjalnici izdelovali drzni kolaž!

Združili bomo teme obeh aktualnih razstav v MAO: podobe s plakatov in tematiko plastike. Izrezovali, lepili in ustvarjali bomo plakate in kolaže.

Tanja Radež je diplomirala na Akademiji za likovno umetnost, smer vizualne komunikacije v Ljubljani. Leta 1989 je s sošolcema ustanovila studio TANDAR, v katerem je ustvarjala 12 let. Dvema dimenzijama vizualnih komunikacij je za vedno dodala tretjo, podprto z vsebinami in koncepti, delovali so na področju oblikovanja in notranje opreme. Danes se ukvarja z ustvarjanjem za področje kulture, umetnosti, izobraževanja in znanosti v svojim studiu. Kot oblikovalka redno sodeluje s skupinami s področja sodobne gledališke umetnosti in znanosti ter pomaga ustvarjati sodobne prostore in dogodke.

Ustvarjalnica je prostor zabave, igre,ustvarjanja, spoznavanja in druženja. Prostor, kjer lahko otroci od 5. do 12. leta preživljajo prosti čas v spoznavanju arhitekture, oblikovanja in fotografije.

 

Lokacija

MAO
Pot na Fužine 2

 

Vstopnina

2,00 €

 

Informacije

Več o razstavi Končna postaja: morje?

Več o razstavi Samouresničljive prerokbe?

01/ 5484 282/280
izobrazevanje(at)mao.si

 

Organizacija

MAO

Deli
Skip to content