Dan arhitektov 2013

18. 10. 2013

Dan arhitektov 2013

18. 10. 2013

 V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje bo ob dnevu arhitektov v petek ,18. oktobra, potekala javna tribuna za naslovom Kaj bomo arhitekti delali v prihodnosti?, ki jo pripravlja Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS). Vabljeni govorniki se bodo posvetili pregledu aktualnih razmer v arhitekturni in projektantski dejavnosti in načrtom v prihodnje. Na tribuni bodo sodelovali prof. dr. Aleš Groznik (Ekonomska fakulteta), Boštjan Skubic (investitor), Aleš Vrhovec (arhitekt, ZAPS), Miran Gajšek (urbanist, MOL), Špela Videčnik (arhitektka, Ofis), Miha Turšič (Kulturno središče evropskih vesoljskih tehnologij – KSEVT), Milenko Ziherl (direktor Eko sklad, j.s.) in mag. Bojan Babič (Ministrstvo za infrastrukturo in prostor), pogovor bo moderirala Mika Cimolini, arhitektka, Komisarka za informiranje ZAPS.

Pogovoru bo ob 20.00 sledila podelitev strokovnih priznanj za največje dosežke svojih članov na področju arhitekture, krajinske arhitekture in prostorskega načrtovanja in otvoritev razstave Slovenska arhitektura in prostor 2013, ki bo na ogled v MAO do 24. 10. 2013. Več o javni tribuni si lahko preberete na spletni strani ZAPS.

Zbornica za arhitekturo in prostor zbira prijave na javno tribuno na izobrazevanje@zaps.si‘>izobrazevanje@zaps.si’>izobrazevanje@zaps.si (s pripisom “DA 2013”) do 17.10. ali do zapolnitve mest.

 

Otvoritev

Pričetek javne tribune: ob 18.00
Podelitev nagrad in otvoritev razstave: ob 20.00

 

Informacije

izobrazevanje@zaps.si

 

Organizacija

Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije

Deli
Skip to content