Novica

DESIGN DINING: slovenski oblikovalski pogrinjek

04. 05. 2021

Novica

DESIGN DINING: slovenski oblikovalski pogrinjek

04. 05. 2021

Oblikovalci, sodelujte v kulinarični izkušnji programa Design Dining in izdelajte omejeno serijo oblikovalskih izdelkov za pogrinjek!
 

V sklopu programa DESIGN DINING: slovenski oblikovalski pogrinjek, ki ga Muzej za arhitekturo in oblikovanje v sodelovanju s Centrom za kreativnostizvaja pod okriljem evropske platforme Distributed Design Market Platform, objavljamo poziv, v okviru katerega bomo izbrali do 10 oblikovalcev, ki bodo s pomočjo finančnih spodbud zasnovali in proizvedli nov produkt za namizni pogrinjek. Izbrani pogrinjek bo predstavljen na pop-up večerjah in razstavah doma in v tujini.

Tema, ki bo izbrane produkte povezovala med seboj ter z menijem, ki ga bo vizionarsko ustvaril mladi, že večkrat nagrajeni glavni kuharski mojster ljubljanske restavracije Tabar Jakob Pintar, je ritual: iščemo različne poglede in koncepte, ki poudarjajo obredno naravnano prehranjevanje, ga vzdržujejo in častijo, vendarle pa včasih rušijo in so eksperimentalni, da naredijo prostor za vzpostavitev novih ritualov. Več >>

 

Razpis je odprt do 18. maja 2021.

Deli
Skip to content