Znani nagrajenci in nagrajenke 2. kroga natečaja Roglight

Znani nagrajenci in nagrajenke 2. kroga natečaja Roglight

RogLab je izbral 3 najboljše rešitve natečaja ROGLIGHT, namenjenega oblikovanju sestavljivih svetilk/senčnikov za izdelavo z laserskim rezalnikom. Zmagovalne in druge nagrajene lučke si lahko ogledate na Poletni muzejski noči v kavarni Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v soboto, 17. junija, ob 21.30 uri. 

V prvem krogu natečaja RogLight so izbrali rešitve naslednjih ustvarjalcev in ustvarjalk: Andraža Vrhovška, Benjamina Skapina, Lina Gerkmana, Petre Krnc, Sare Lorger, Urške Špeh, Tamare Lasič Jurković in Andreje Eržen; vse so pozvali, naj za izbor v drugem krogu pošljejo realiziran izdelek.
 
V prvem krogu izbrane rešitve so ustrezale natečajnim lastnostim (ploskovnost, uporaba laserja, »sestavi sam«, uporaba lahkega materiala), obenem pa so odstopale od ostalih prispelih rešitev. V drugem krogu so se osredotočili na kakovost izvedbe, preprostost izdelave, embalažo in kakovost izdelka; prve tri nagrade (366 EUR + enoletna članarina za RogLab + usposabljanja za samostojno rabo RogLabovih strojev) so tako enakovredno razdelili naslednjima avtoricama in avtorju:
 
Andreji Eržen za svetilko Okrogla lučka
Benjaminu Skapinu za svetilko Rollight
Tamari Lašič Jurković za svetilko, ki so jo poimenovali Šnavcer
 
Ostali ustvarjalci in ustvarjalke, ki so sodelovali v drugem krogu, prejmejo enomesečno članarino za RogLab.
 
Čestitke vsem nagrajekam in nagrajencem!

Več!

 

 

Povezava
http://roglab.si/sl/sveze/2017/rezultat_natrecaja_roglight_drugi_krog

Deli
Skip to content