Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije: brezplačna poletna šola za nadobudne podjetnike

Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije: brezplačna poletna šola za nadobudne podjetnike

Odprt je javni poziv za kreativne študente dodiplomske ali podiplomske smeri oz. diplomante z odlično poslovno idejo, ki bi s pomočjo IKT izboljšali prihodnost in postali podjetniki.
Brezplačna poletna šola Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije (ang. Cities of the Future through Service Innovation), ki bo potekala med 12. in 22. julijem 2015 v Ljubljani – Zeleni prestolnici Evrope 2016, odpira svoja vrata. Spoznavalo se bo kreativne pristope za razvoj idej, udeleženci bodo sodelovali z izkušenimi mentorji in v interdisciplinarnih ekipah testirali priložnost financiranja. Svoje ideje bodo predstavili investitorjem in kot eden izmed dveh najboljših projektov na poletni šoli morda sodelovali na mednarodnem tekmovanju IKT poslovnih idej.
Na poletno šolo se lahko prijavijo posamezniki ali že oblikovane podjetniške ekipe. Pri izboru bodo imeli prednost kandidati s kreativnimi idejami, ki temeljijo na informacijsko-komunikacijskih tehnologijah (IKT) in imajo potencial čim večjega družbenega in/ali ekološkega vpliva.

Prijave do vključno 15. maja 2015 na spletni strani F6S.

Več informacij na spletni strani CREA Summer Academy, kjer so predstavljene tudi poletne šole v 5 partnerskih državah projekta CREA.

Deli
Skip to content