4. letno srečanje pod taktirko Motovile

4. letno srečanje pod taktirko Motovile

Motovila (CED Slovenija) zaključuje leto 2017 in se ozira za uspehi slovenskih organizacij v letu 2017. Letos v fokus postavljamo zlasti festivale (MEDIA) in platforme (Kultura), ker so pomembno prispevali k uspehom v letu 2017, kot horizontalno področje pa kulturno vzgojo. Na povabilo!

Ob zaključku leta bo Motovila v sredo, 13. decembra, v MAO gostila predstavnike organizacij, ki so v obdobju 2014–2017 uspešno pridobili podporo programa EU Ustvarjalna Evropa, z namenom, da se spoznajo, izvejo, kaj kdo počne, se mrežijo in predstavijo svoje delo, želje, pomisleke in načrte. Vse to v kar se da sproščenem vzdušju, ki pritiče zaključku leta.

Pod moderatorsko taktirko Marka Brumna se bodo predstavili:
Alma Čaušević (Beletrina – Versopolis), Rok Govednik (Zavod Vizo – Poučevanje evropske zgodovine s filmom), Sara Božanić (ITD – Zvite pravljice), Matevž Čelik (MAO – Future Architecture), Sanja Čakarun (Animateka), Katja Kac (KUD Sodobnost – Naša mala knjižnica), Simona Vidmar (UGM – PARALLEL), Janko Čretnik (Fivia), Brane Kodrin (LIFFe). In morda tudi … Neja Tomšič (MoTA – SHAPE), Ida Weiss (Bela Film), Marjeta Lavrič (EnKnap – Aerowaves).

Več>>

Deli
Skip to content