Strasti: Zakaj delam to, kar delam?

12. 12. 2013

Strasti: Zakaj delam to, kar delam?

12. 12. 2013

V četrtek, 12. decembra 2013, ob 19.00 bo v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje debata in novoletna zabava. Kustos 24. bienala oblikovanja BIO 50 Jan Boelen, psihologinja Eva Perčič, arhitekt Aljoša Dekleva in industrijski oblikovalec Miha Klinar bodo razkrili svoje profesionalne strasti in motivacijo, zakaj tako vztrajno in predano sledijo svojim vizijam. Za glasbo bo poskrbel Some1Else alias Srđan Prodanović, koktejl pa bomo mešali po receptu kolektiva Trapez. Novoletno zabavo smo pripravili v sodelovanju s Pop-up domom.

Jan Boelen je kritik in kustos, ustanovitelj ter umetniški direktor galerije Z33 v Hasseltu v Belgiji, vodja podiplomskega programa socialnega oblikovanja na Design Academy v Eindhovnu ter vodja flamskega odbora za arhitekturo in oblikovanje.

Eva Perčič je psihologinja, ki kot neodvisna raziskovalka preučuje kreativne industrije, oblike ekonomij souporabe, procese ustvarjalnih skupnosti, nakupovalne diete in še kaj. Je soustanoviteljica inciativ Slovenia Coworking in Slovenia Crowdfunding.

Miha Klinar je industrijski oblikovalec, ustanovitelj, partner, direktor ter vodja razvoja interdisciplinarne oblikovalske agencije Gigodesign ter vodja projekta Kompetenčni center za design management.

Aljoša Dekleva je arhitekt in s Tino Gregorič ustanovitelj in vodja arhitekturnega biroja Dekleva Gregorič arhitekti. Aljoša je soustanovitelj mednarodne arhitekturne mreže RAMTV ter soavtor publikacije Negotiate my boundary.

Some1Else je ustvarjalno ime Srđana Prodanovića, programerja, oblikovalca in elektronskega glasbenika. Njagova avtorska glasba je svojevrsten pripadnik urbanih žanrov, ki sodijo v klub, raznašajo pa se preko interneta. Ključni del njegovih uprizoritev in dj-nastopov je neposredna manipulacija zvoka in slike.

Trapez je multidisciplinaren kolektiv, združen v ustvarjanju novih okvirov in praks v gastronomiji. Sestavlja ga trinajst posameznikov s področja grafičnega in industrijskega oblikovanja, umetnosti, arhitekture, organizacije dogodkov in gastronomije.

Foto: Lucijan & Vladimir

 

Otvoritev

Pričetek: ob 19.00

 

Informacije

T: 01 5484 274/270
E:

 

Organizacija

MAO
Pop-up dom

Deli
Skip to content