Otvoritev Odprti smo!

9. 4. 2019

Otvoritev Odprti smo!

9. 4. 2019

Center za kreativnost predstavlja izbor novejše produkcije slovenskih oblikovalcev in proizvajalcev pohištva, v sklopu skupinske razstave Ventura Futures na milanskem tednu oblikovanja.

Razstava ODPRTI SMO! želi predstaviti nekatere izmed najbolj svežih in najpametnejših izdelkov slovenskega oblikovanja. Je tudi 100% slovenska, kar pomeni, da so vse sestavine visokokakovostne in lokalnega izvora. Oblikovanje za užitek, oblikovanje za življenje … oblikovanje, ki ga je vredno kupiti.

Navdušeni smo, da smo tu, in veselimo se srečanja z vami na razstavi – 100%!

Razstava ODPRTI SMO! bo na ogled na vznemirljivem skupinskem razstavnem prostoru Ventura Future v coni Tortona, na živahnem območju, ki ga za šest čarobnih pomladnih dni zasedejo neodvisne blagovne znamke in studii.

Predstavili se bodo (oblikovalci in blagovne znamke):  Dan Adlešič, Asobi / Tokio,  Domen Gregorič / AKLIH, Primož Jeza / Donar, Ivana Blaž in Nina Mršnik / Kobeiagi Kilims, Janez Mesarič, Mashoni Design Studio / Intra Lighting, Ribrand / Rokodelski center Ribnica, Jana Mršnik / BelaBela, Raketa / Pikka, Andraž Šapec / Donar, SADAR+VUGA, Tilen Sepič, Grupo H / Linden / Žakelj, Matej Štefanac, Luka Stepan / Blåstation, TAK kolektiv / Kauch, David Tavčar, Urša Vrhunc / Maechtig Vrhunc Arhitekti.

Več o razstavi>>

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. BIO je organiziran v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje.

 

Lokacija

Ventura Futures
Base Milano
Via Bergognone 34
Zona Tortona
Milano, Italija

 

Informacije

info(at)czk.si

 

Organizacija

Center za kreativnost

 

Povezava
https://www.czk.si/dogodek/2019-04-09/ODPRTI_SMO_Otvoritveni_dogodek

Deli
Skip to content