Odprti poziv za Creativity StartUP School

19. 9.—20. 9. 2017

Odprti poziv za Creativity StartUP School

19. 9.—20. 9. 2017

Imaš kreativno idejo, ki jo lahko apliciraš v produkt, storitev ali izdelek za industrijo? Si morda za nemogoč problem našel delujočo in kreativno rešitev? Verjameš, da bi lahko svojo poslovno idejo dopolnil in se v 2 dneh pripravil za predstavitev pred investitorji? Prijavi se in svojo idejo na Creativity StartUP School izpopolni z najboljšimi mentorji iz StartUP okolja v Sloveniji!

Tehnološki park Ljubljana, d.o.o. in Center za kreativnost (CzK), nosilec nacionalnega projekta je Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO), med 19. in 20. septembrom 2017 prvič v Sloveniji organizirata Creativity StartUP school, skozi katerega bodo podprti novi in kreativni StartUP projekti.

Gre za trening in delavnico z obilo dobre energije, strasti, novih spoznanj in dela z najboljšimi mentorji na visokih obratih, ki bosta potekali v Tehnološkem parku Ljubljana, d.o.o. in Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO).

V dveh dneh bodo udeleženci spoznali kompleten proces priprave in razvoja ideje do točke, kjer se bo ideja lahko predstavila investitorjem in dosegla globalni preboj.  Skozi celoten proces bo vse udeležence podpiral profesionalni tim izurjenih trenerjev in mentorjev, ki se odlično spozna na razvoj in plasiranje produktov, finance, marketing in strategijo, različne tehnike prodaje ter realizacijo idej v praksi.

Cilj je tako jasen: dobiti znanje in izkušnje, kako uspeti v StartUP svetu, vstopiti na globalne trge in kako se čim bolje predstaviti investitorjem, ter vse to prevesti tudi v vrhunski in delujoč poslovni model.

Najbolj perspektivne ideje se bodo predstavile tudi na mednarodnem investicijskem forumu, ki bo potekal 5.10.2017 v Ljubljani. Forum, potekal bo ob podpori Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije, je del mednarodne konference s področja kulturnega in kreativnega sektorja in bo potekal ob uradnem večdnevnem mednarodnem uvodnem dogodku nacionalnega Centra za kreativnost. Mednarodna skupina investitorjev in strokovne žirije bo ocenjevala in nagradila najbolj perspektivne kreativne ideje. Eden od izbranih projektov pa bo v naslednjih mesecih vključen tudi v podporni sistem aktivnosti Centra za kreativnost.

Pogoji za prijavo
Kratek opis kreativne ideje, produkta oz. storitve pričakujemo najkasneje do 14.09.2017.

Udeležba je brezplačna, vendar pa je število mest omejeno na 50 udeležencev. V primeru, da bo interesentov več kot je razpisnih mest, bodo za vse prijavljene na podlagi poslanih prijav opravljeni predselekcijski izborni postopek.

Na osnovi udeležbe in predstavitve idej ob zaključku šolanja bodo izbrane najperspektivnejše ideje za fizično predstavitev /pitch na investicijskem forumu, medtem ko bodo ostalim kreativnim in izbranim idejam omogočene predstavitve na stojnicah.

Prijavnica je na voljo na sledeči povezavi>>

Prijave do 14. septembra pošljite na ales.pevc(at)tp-lj.si.

Več informacij na spletni strani Tehnološkega parka, d.o.o.>>

 

Deli
Skip to content