Javno povabilo v partnersko mrežo Platforma CzK 2020

30. 7.—15. 10. 2019

Javno povabilo v partnersko mrežo Platforma CzK 2020

30. 7.—15. 10. 2019

 
Muzej za arhitekturo in oblikovanje kot izvajalec Platforme Center za kreativnost (CzK) vabi zainteresirane organizacije, ki že uspešno delujejo na področju kreativnega sektorja, da se s svojo vizijo in programi v letu 2020 vključijo v partnersko mrežo platforme CzK in soustvarjajo nacionalno podporno okolje za razvoj in povezovanje tega sektorja. Platforma CzK želi s partnersko mrežo podpirati delovanje kreativnega ekosistema v Sloveniji, sinergično povezovati organizacije, programe in projekte v okviru skupne platforme, sodelovati pri oblikovanju lokalnih in nacionalnih politik, sopripravljati programe s področja kreativnega sektorja (razstave, izobraževanja, konference, predavanja, delavnice, publikacije in spletne platforme, razvoj novih izdelkov in storitev idr.) ter vzajemno podpirati in promovirati dejavnosti kreativnega sektorja doma in v tujini.
 
Celotno besedilo povabila se nahaja na tej povezavi. Za prijavo morajo kandidati izpolniti spletno prijavo, ki ji priložijo obvezne priloge. Za dostop do spletne prijave ter obrazca z obveznimi prilogami se morajo kandidati najprej prijaviti s svojim uporabniškim profilom na www.czk.si, ali registrirati (v primeru, da uporabniškega profila še nimajo).
 
Izpolnjeno spletno prijavo in obrazec z obveznimi prilogami kandidati oddajo elektronsko v e-prijavnici in ga nato natisnejo, podpišejo in žigosajo (če poslujejo z žigom) ter pošljejo priporočeno po pošti na naslov:  
 
Center za kreativnost 
Muzej za arhitekturo in oblikovanje 
Rusjanov trg 7, 1000 Ljubljana 
S pripisom: JP – Partnerska mreža Platforme CzK 2020
Rok za oddajo predlogov 
 
Povabilo je veljavno in prijave so mogoče do 15. oktobra 2019.

Deli
Skip to content