ISA 2019: Immersive School Of Architecture

11. 4.—16. 4. 2019

ISA 2019: Immersive School Of Architecture

11. 4.—16. 4. 2019

6 dni, 6 mentorjev in v središču spoštljiva arhitektura

Delavnica je redka priložnost v Evropi, ki ponuja možnost za raziskovanje področja spoštljive arhitekturne prakse. Zgodnje prijave do 20. januarja!

ISA 2019 bo v enem tednu omogočila učenje novih spretnosti in različnih miselnih šol bistvenega pomena pri ustvarjanju arhitekture, ki se odziva na ljudi in njeno mesto, hkrati pa bo mesto za širjenje profesionalnih mrež ob scenografiji spektakularnega Triglavskega narodnega parka.

Udeleženci šole bodo s fokusiranimi oblikovalskimi projekti spodbujeni, da povežejo vsa vedno bolj pomembna orodja za načrtovanje, vključno z zmožnostjo “branja” zemlje in njenih prebivalcev, razumevanje pomena sestave v pokrajini, zaupanje v potencial za uporabo naravnih in trajnostnih materialov ter da je v ospredju postavljeno oblikovanje s človeškim obsegom.

Delavnico, odvijala se bo med 11. in 16. aprilom 2019 v Trenti, bodo vodili tutorji Richard Leplastrier, Maruša Zorec in Peter Stutchbury, ki so svetovno znani po svojem odzivnem, premišljenem in občutljivem delovanju, s podporo kuriranega izbora gostujočih kritikov in strokovnjakov iz industrije, kot so Aleš Vodopivec, Aleksander Ostan in Matej Gašperič.

Cena: 515 € na udeleženca.
Cena za zgodnje prijave (do 20.1.2019): 305 €

Število udeležencev je zaradi narave delavnice in potrebe po delu v majhnih skupinah omejeno!

Več informacij in prijave>>

 

Informacije

Immersive Architecture>>

 

Organizacija

Biro Gašperšič

 

Povezava
http://immersive-architecture.com/isa2019/

Deli
Skip to content