Do uspešne kandidature v treh korakih

3. 9. 2015

Do uspešne kandidature v treh korakih

3. 9. 2015

Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji vabi 3. septembra na seminar v Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) in 4. septembra v Muzej sodobne umetnosti Metelkova (MSUM) na individualna svetovanja z mednarodnimi in domačimi gosti.

Seminar (3. september, MAO) je namenjen predstavnikom kulturnih organizacij, ki želijo razviti mednarodni projekt v sodelovanju s partnerji iz tujine in z njim sodelovati na razpisu za evropske projekte sodelovanja v okviru programa Ustvarjalna Evropa (podprogram Kultura). Udeleženci seminarja z že zastavljeno projektno idejo, ki dejansko nameravajo kandidirati na razpisu za leto 2016, pa so vabljeni še na individualna svetovanja z izbranimi strokovnjaki s štirih področij (4. september, MSUM).

Ne zamudite seminarja, ki bo potekal pod taktirko mednarodno uveljavljenega strokovnjaka s področja evropskega financiranja in menedžmenta v kulturi, Geoffreya Browna (VB). G. Brown bo za 8 izbranih organizacij na voljo tudi za individualno svetovanje pri razvoju projektne ideje, paralelno z njim pa bodo potekala še svetovanja v zvezi z iskanjem partnerjev, pripravo pogodbe o sodelovanju s partnerji in razpisne dokumentacije. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Na seminarju bodo sodelovali:
Matevž Čelik, direktor Muzeja za arhitekturo in oblikovanje
Mateja Lazar, CED Slovenija
Ines Kežman, CED Slovenija
Eglė Deltuvaitė, CED Litva
Geoffrey Brown, EUCLID, Manchester (VB)
Rasa Antanavičiūtė, Nida Art Colony, Vilnius Academy of Arts, Vilna (LT)
Nino Flisar, Založba Pivec, Maribor
Andreja Hribernik, Koroška galerija likovnih umetnosti, Slovenj Gradec
Alenka Korenjak, Društvo Prostorož, Ljubljana
Alma R. Selimović, Zavod Bunker, Ljubljana

Spored seminarja>>

 

Vstopnina

Več informacij o dogodku in načinu prijave na seminar ter rezervaciji terminov za svetovanja na spletni strani CED Slovenija.

 

Informacije

info@ced-slovenia.eu
(01) 300 87 87

 

Organizacija

CED

Deli
Skip to content