Design Biotop: Prostor in vedenje

28. 10. 2016

Design Biotop: Prostor in vedenje

28. 10. 2016

Design Biotop je eksperimentalno participatorna delavnica o odnosu med prostorom in vedenjem, ki bo potekala od 26. do 28. oktobra 2016 v sklopu platforme Future Architecture.

Delavnica je namenjena povezovanju študentov, profesionalcev, kreativcev in odločevalcev z vnaprej izbrano skupino udeležencev. Letošnja tema je vsebinski razvoj mesta Ljubljane. Glavni namen delavnice bo skupaj s predstavniki mestne občine Ljubljana, kreativnimi posamezniki iz prestolnice in tujimi strokovnjaki, skozi prizmo urbanih in urbanističnih kontekstov poiskati sveže pristope za združevanje trajnostnih in inovativnih strategij za prihodnost mesta. Vsebinske okvirje za delavnico so pripravili mentorji, ki so bili izbrani preko javnega poziva za mlade kreativce na platformi Future Architecture: Aleksandra Zarek, Clément Blanchet, Lavinia Scaletti, Léopold Lambert in Tomaž Pipan. Pri strokovnem vodenju delavnice letošnjega Design Biotop dogodka bo sodeloval tudi informacijski oblikovalec Juuso Koponen, katerega vloga na delavnici bo vodenje skozi proces zbiranja in urejanja podatkov, ki so neizpodbitni del delavnic in sistemskih pristopov Design Biotop. 

Po zaključeni delavnici bo v petek, 28. 10., 2016, ob 18.00 javna predstavitev njenih rezultatov in otvoritev razstave Léopolda Lamberta: “The Funambulist.

Design Biotop je partner evropske platforme Future Architecture, ki jo koordinira Muzej za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani.

 

Lokacija

MAO
Pot na Fužine 2

 

Informacije

Design Biotop
www.designbiotop.si 
info@designbiotop.si
+386 (0)30 270 157

 

Organizacija

Design Biotop
Društvo Tretatoka

Deli
Skip to content