Brike v mestu s prijateljicami na gradu Fužine

4. 7. 2019

Brike v mestu s prijateljicami na gradu Fužine

4. 7. 2019

Podprta z glasbo in zabavo je prireditev Brike v mestu ena najbolj simpatičnih tovrstnih v Sloveniji, letos pa se bo tradicionalno dobrodelna prireditev Društva ženske in vino na gradu Fužine odvijala že tretjič.

Kaj: Degustacije vina, oljčnih olj in kulinarike
Kdaj: četrtek, 4.7.2019 od 19.00 do 24.00
Kje: Grad Fužine, Ljubljana
Prireditelj: Društvo Ženske in vino
Vstopnina: 28,00 Eur v predprodaji , 35 Eur na dan dogodka

Društvo Ženske in Vino Slovenija vabi na degustacijo najboljših slovenskih vin, oljčnega olja in mavrične slovenske kulinarika.

110 vin, 37 vinark, zraven kulinarika: Zemono, Debeluh, Resje, Rosenbar- Italija, Da Majda – Italija, Vander Restaurant in top oljčna olj.

Dogodek je že 13 let dobrodelne narave, s krajšim programom in nepogrešljivo glasbo v prekrasnem ambientu Fužinskega gradu v Ljubljani.

Društvo ŽENSKE IN VINO je prostovoljno društvo, ki skrbi za organizacijo in izvedbo vinskih, enogastronomskih, kulturnih ter dobrodelnih prireditev. Namen društva je razvoj vinske kulturne dejavnosti in širjenje kulture pitja vina, širjenje kulturne dediščine na področju vina in jedi iz Brd ter drugih krajev po Sloveniji in širše. Hkrati so cilji društva tudi druženje žensk, organizirano uresničevanje vinsko kulturnih dejavnosti, izobraževanj in promocija slovenskega vina ter turizma v Brdih in Sloveniji.

To pa je tudi ozadje nastanka dobrodelnega dogodka Brike v mestu, ki z energično in edinstveno karizmo žensk ponuja sadeže briških kmetov oziroma vinarjev. 

Brike v mestu sodelujejo s projektom Botrstvo!

Vinska karta>>

Več>>

Deli
Skip to content