Začenja se Mesec prostora 2014

Začenja se Mesec prostora 2014

V četrtek, 25. 9., se pričenja Mesec prostora 2014, pod sloganom Slovenski prostor – prostor prihodnosti, ki ga prireja Ministrstvo za infrastrukturo in prostor. Do konca oktobra se bo vrstila vrsta zanimivih dogodkov, ki neposredno ali posredno osvetljujejo vprašanja prostorskega in urbanega razvoja v Sloveniji. Ministrstvo za infraskturo in prostor, podpornik BIO 50, vabi, da se pridružite s svojimi dogodki.

Na povabilo k sodelovanju ob prvi najavi Meseca prostora 2014, objavljenim v začetku julija 2014, se je že odzvalo nekaj organizacij s svojimi dogodki, ki so vključeni v Program Meseca prostora 2014. Ministrstvo za infrastrukturo in prostor bo organiziralo dva dogodka, in sicer posvet na temo »Prostorski razvoj Slovenije v prihodnje – možnosti in priložnosti« in posvet na temo »Trajnostni urbani razvoj – integralni projekti«.

Mesec prostora 2014 je odlična priložnost za izobraževalne ustanove, lokalne skupnosti, nevladne organizacije in društva, da v svojih občinah, mestih in naseljih organizirajo dogodke, ki obravnavajo vsebine, povezane s prostorskim in urbanim razvojem ali teme, povezane s praznovanjem Svetovnega dne Habitata in Svetovnega dne mest.
več »

 

Povezava
http://www.mzip.gov.si/si/dogodki/mesec_prostora/

Deli
Skip to content