Video Future Architecture

Video Future Architecture

Future Architecture platforma vas vabi, da si ogledate videoposnetek intervjujev z nekaterimi sodelujočimi na navdihujoči Creative Exchange 2018, ki je potekakala 15. in 16. februarja v MAO v Ljubljani. Udeleženci so izmenjali svoja mnenja in ideje o Future Architecture ter njihovem znanju in izkušnjah, pridobljenih med sodelovanjem s platformo. 

Future Architecture 2018 Creative Exchange je evropsko srečanje ljubiteljev arhitekture in oblikovanja ter strokovnjakov. Večdnevni javni dogodek je s predavanji, pogovori, predstavitvami, parcelami in koktajli omogočil srečanja ter interakcije med kulturniki,  obetavnimi ustvarjalci in občinstvom preko formatov Matchmaking Conference, Focus Talks in Future Architecture Fair.

Creative Exchange je letni dogodek, ki zaznamuje začetek novega evropskega cikla arhitekturnega programa, sestavljen iz razstav, konferenc, delavnic, predavanj in različnih dogodkov Future Architecture po vsej Evropi. Dogodek zbere več kot 200 arhitektov, oblikovalcev, mislecev in aktivistov, ki skupaj razpravljajo o prihodnosti arhitekture in zgrajenih okolij.

Se vidimo naslednje leto!

Video letošnje Creative Exchange si lahko ogledate tukaj>>
 

Deli
Skip to content