Veseli december v MAO trgovini

Veseli december v MAO trgovini

Ročno izdelan unikatni nakit, didaktične igrače iz lesa, predmeti za ljubitelje kuhanja, inovativno pohištvo in še mnogo več. Zavijte v praznično muzejsko trgovino MAO, v pomoč pa smo pripravili kratek vodnik po prazničnih darilih – vsa so slovenska, odlično oblikovana, polna vsebine in za različne denarnice.

ZA SLADOKUSCE
Knjiga Plečnikovi študenti in drugi jugoslovanski arhitekti v Le Corbusierovem ateljeju avtorja Bogota Zupančiča dodaja še neraziskan kamenček k spoznanjem o arhitektu Jožetu Plečniku in pečatu, ki ga je pustil na slovenskem arhitekturnem prizorišču.
Na voljo tudi v spletni trgovini>>
Cena: 48 €

ZA MODNE NAVDUŠENKE
Janja Videc je slovenska modna oblikovalka in avtorica kolekcije #WITCHES, v katero sodi predstavljena kreacija. Njena znamka temelji na poudarjanju individualnosti in družbeni odgovornosti. Vsa oblačila so izdelana v Sloveniji. Predstavljena majica nosi napis »We’re the granddaughters of the witches you weren’t able to burn«. Izvedbo s kratkimi rokavi lahko v trgovinici MAO kupite v črni, sivi ali beli izvedbi. Velikost je univerzalna.
Cena: 55 €

ZA MODNE NAVDUŠENCE
Ročno izdelani metuljčki Moi Style so narejeni iz različnega slovenskega lesa. Kupite ga lahko iz svetlega hrastovega lesa, bogatega oreha, vzorčaste oljke ali drugega lokalnega lesa, prilagodite pa si lahko tudi vzorec na blagu. Velikost traku je mogoče prilagajati.
Cena: 25 € (odvisno od posameznega metuljčka)

  

ZA INOVATIVNE TEHNIKE
Svetilka CUP AKLIH design studia ni običajna svetilka, ampak predstavlja premišljeno in inovativno oblikovanje svetil. Omogoča štiri različne načine osvetlitve, stoji lahko na mizi, z vrvico na katero je napeljana, pa jo lahko tudi obesimo na pohištvo ali steno. Natisnjena je s 3D tiskom in je narejena iz biorazgradljive plastike in lesa. Ker je majhna, jo lahko vzamemo tudi na pot.
Cena: 65 €

ZA MLAJŠE IN MLADE PO SRCU
Gogix je slovenska sestavljanka. Je odlično miselno darilo za mlajše ker omogoča spoznavanje zakonitosti prostorskih konstrukcij, krepi ročne spretnosti in krepi domišljijo ter razvoj kreativnega razmišljanja. Osnovni paket vsebuje 200 lahkih delov, ki omogočajo veliko možnosti sestavlja od enostavnih do zelo kompleksnih elementov.
Cena: 15 €

ZA ŠPORTNIKE/CE
Musguard blatnik za kolo je enostavna rešitev za zaščito hrbta med vožnjo po manj utrjenih poteh. Za namestitev ne potrebuje nosilca in drugih dodatnih delov, namestitev je enostavna in zanjo ne potrebujete nobenega orodja. Ustreza večini okvirjev, najbolje pa deluje na kolesih brez zadnje zavore. Na voljo je v različnih barvah in v izvedbi za zadnje in prednje kolo.
Cena: 12 € (sprednje kolo) in 16 € (zadnje kolo)

ZA POSLOVNEŽE
Tudi za tiste najbolj zahtevne in najbolj prefinjene poslovneže imamo odlično darilo! Unikatna kravatna igla oblikovalca Aleša Hočevarja iz kolekcije Rainforest izraža uglajenost, modernost in slog. Narejena je iz srebra in tropskega lesa ipe.
Cena: 190 €

Še več idej za darila najdete v muzejski trgovini MAO in spletni trgovini MAO>>

Več informacij na helena.potokar@mao.si ali katarina.metelko@mao.si.

Deli
Skip to content