RRA LUR vabi na več dogodkov, povezanih z oblikovanjem

RRA LUR vabi na več dogodkov, povezanih z oblikovanjem

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije  vabi na več dogodkov na sejmu Ambient 2012, povezanih z oblikovanjem. V sredo, 7. novembra, ob 10.00 bo potekala Predstavitev poslovne verige v kongresni dvorani Urška na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ob predstavitvi prototipov poslovne verige industrijskih oblikovalcev in pohištvene industrije na sejmu Ambient 2012 bodo v sodelovanju z British Councilom, potekali predstavitev poslovne verige in predavanji britanskih gostov Luka Pearsona in Ellen O`Hara. Luke Pearson je soustanovitelj in direktor priznanega londonskega oblikovalskega studia PearsonLloyd in dolgoletni sodelavec londonske oblikovalske akademije Royal College of Art. Ellen O`Hara je vodja razvoja podjetij in raziskovalnih projektov v socialnem podjetju Cockpit Arts, kreativnem poslovnem inkubatorju za oblikovalce – ustvarjalce v Veliki Britaniji.
Dogodek je brezplačen, a zbirajo prijave do ponedeljka, 5. novembra 2012, na elektronski naslov: petra.petan@ljubljana.si.
Obenem bo od 6. do 11. novembra potekala tudi razstava Prototipi poslovne verige, na kateri se bo predstavilo 11 estetsko in funkcionalno dovršenih prototipov poslovne verige. več »

Deli
Skip to content