Rok za prijavo na BIO 50 se izteka

Rok za prijavo na BIO 50 se izteka

Samo še do nedelje, 12. 1., imate čas za prijavo za sodelovanje na Bienalu oblikovanja! Bienale išče posameznike z raznolikimi izkušnjami in spodobnostmi za multidisciplinarno delo, ki bodo ustvarili možne prihodnosti oblikovanja, tako študente kot profesionalce, ki jih žene motivacija in se ne bojijo eksperimentiranja, ki lahko pokažejo svojo strokovnost in se hkrati lahko učijo od svojih kolegov.

Ob svoji 50-letnici bo 24. bienale oblikovanja izhajal iz tradicije in zgodovine tega dogodka, hkrati pa posegel na področje sodelovanja in eksperimentiranja, kjer je oblikovanje eno od orodij za izražanje dvoma in za transformacijo podobe industrijske proizvodnje, javnega in zasebnega prostora ter vnaprej določenih sistemov in omrežij. BIO 50 organizira Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO), razstavo pa je zasnoval belgijski kritik in kustos Jan Boelen.

Dvanajst skupin bo pod vodstvom številnih multidisciplinarnih mentorjev obravnavalo teme: Dostopno življenje, Spoznaj svojo hrano, Javna voda – javni prostor, Hoja po mestu, Skrite obrti, Sistemi mode, Hekanje gospodinjskih aparatov, Nanoturizem, Motorne enote, Opazovati vesolje, Oblikovanje življenja in odprta kategorija. V okviru teh skupin bodo sodelujoči ustvarili projekte, ki jih bodo razvili in uresničili med trajanjem bienala.

Vabilo za sodelovanje na BIO »
Prijavi se!
 

 

Povezava
http://bio.si/sl/

Deli
Skip to content