Razpis Ljubljana sreča Gradec

Razpis Ljubljana sreča Gradec

Ste mlada podjetnica, podjetnik ali start-up iz Ljubljane ali Gradca in imate inovativen izdelek? Bi ga radi predstavili na dogodku, ki bo povezal kreativno sceno gospodarskih centrov Ljubljane in Gradca? Prijavite se na dogodek »Ustanovitelji & prijatelji – Ljubljana sreča Gradec«.

Dogodek organizira oddelek za gospodarstvo in turizem mestne občine Gradec, povezal pa bo kreativno sceno gospodarskih centrov Ljubljane in Gradca. Prireditev bo omogočila spoznavanje in sodelovanje obeh scen, kot tudi kooperativno rabo „coworking“ prostorov v obeh mestih.

Namen dogodka je boljše spoznavanje alternativnih možnosti financiranja za nove izdelke, ideje, start-upe in projekte skozi instrumente crowdfundiga in posamičnih zainteresiranih investitorjev.

Med vsemi slovenskimi in avstrijskimi prijavami bo v predizboru izbranih deset, ki bodo na prireditvi predstavili svoj izdelek in tako sodelovali v izboru za najboljšega. Stroški sodelujočih bodo pokriti. Organiziran pa bo tudi avtobusni prevoz na prireditev iz Ljubljane v Gradec in nazaj.

Rok za prijavo izdelkov je 20. november.

Za prijavo pošljite kratek email s fotografijo in opisom vašega izdelka v angleškem ali nemškem jeziku na johanna(at)werbelechner.at ali sabine.schwaiger(at)stadt.graz.at.

Za dodatna vprašanja v slovenskem jeziku se lahko obrnete na: Aleš Kegl, Avstrijsko veleposlaništvo – gospodarski oddelek, +386 1 513 97 70 ali ljubljana(at)advantageaustria.org.

Več informacij.

Celotno besedilo razpisa.

Deli
Skip to content