InstaStory nagradna igra na Poletni noči

InstaStory nagradna igra na Poletni noči

Objavite vaš najljubši izdelek na sobotnem Kreativnem sejmu v parku pred Fužinskim gradom in se potegujte za eno izmed treh darilnih nagrad!

Svoj InstaStory označite z @MAO_Slovenia, @CZK_centerzakreativnost in @blagovna znamka izbranega izdelka enega od razstavljalcev s sejma, ki naj bo glavna zvezda objave. 

V nagradni igri bodo sodelovali InstaStory-ji, objavljeni v času Poletne muzejske noči, torej 15. junija 2019 od 16.00 do 24:00. 
 
1. nagrada: izdelek blagovne znamke, ki ste jo označili v vrednosti do 50€
2. nagrada: 2 vstopnici za ogled razstave Prenavljamo!!! + 2 koktejla Poletne muzejske noči v MAO Kavarni Kaval   
3. nagrada: 2 vstopnici za ogled razstave Prenavljamo!!! + MAO torba
 
Nagrajenci, ki jih bomo izbrali z žrebom, bodo objavljeni do srede, 19. junija.
 
Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov info@mao.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

Deli
Skip to content