Thumb image

Sporočilo za javnost

EU Mies Award: predstavitev petih finalistov

15.2.2017

Uvod v Future Architecture Matchmaking konferenco bo zaznamovala predstavitev petih finalistov, ki se bodo potegovali za letošnjo Nagrado Evropske Unije za sodobno arhitekturo - nagrado Mies van der Rohe 2017. Izbrane projekte bodo v MAO svetovni javnosti prvič predstavili Anna Ramos (direktorica Fundacija Mies van der Rohe), Hughes Becquart (Evropska komisija - Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo) in Matevž Čelik (član svetovalnega odbora nagrade in direktor MAO).
Thumb image

Sporočilo za javnost

Future Architecture: Matchmaking Conference 2017

7.2.2017

Na spoznavni konferenci bo 25 na pozivu za ideje izbranih avtorjev predstavilo svoje vizije, ideje, možne težave in potencialne rešitve za prihodnost arhitekture. Na podlagi le-teh se bodo povezali s člani platforme ter skupaj začeli ustvarjati program dogodkov 2017. Konferenco bosta otvorila Anna Ramos iz Fundacije Mies van der Rohe in Huges Becquart iz Evropske komisije ter v MAO svetovni javnosti prvič predstavila 5 finalistov Evropske nagrade za sodobno arhitekturo – EU Mies Award 2017, ki jih bo žirija dan pred tem razglasila v Barceloni.
Thumb image

Sporočilo za javnost

Home by Dekleva Gregorič architects

6.2.2017

Predstavitev knjige in pogovor o potencialih knjige v arhitekturi in o pomenu arhitekturnih razstav bo 9. februarja ob 19.00 v MAO. Kustosa razstave Dom v Arzenalu na La Bienale bosta predstavila proces in rezultate istoimenskega projekta.
Thumb image

Sporočilo za javnost

Future Architecture: Izbrani sodelujoči 2017

23.1.2017

Člani Future Architecture in ustvarjalci platforme v letu 2016 ter splošna javnost so izbrali 25 ustvarjalcev, ki se bodo predstavili na t. i. Matchmaking Conference, ki se bo odvijala med 16. in 18. februarjem v MAO.
1 2 3 4 5  ...