Razstava

Muzej je do nadaljnjega zaprt

Muzej je do nadaljnjega zaprt.
 
Na podlagi razglasitve epidemije SARS-CoV-2 v Sloveniji in predlaganih ukrepov vlade, NIJZ, Ministrstva za zdravje, Ministrstva za kulturo in drugih pristojnih organov ter na podlagi koordinacije Kolegija direktorjev državnih muzejev v MAO v zvezi s pojavom in širjenjem nove bolezni v MAO od 13.03.2020 do nadaljnjega veljajo naslednji ukrepi:
 
Muzej je zaprt od 13.03.2020 do nadaljnjega. Informacije o ponovnem odprtju in prihodnjih dogodkih v muzeju bodo objavljene na spletni strani www.mao.si, na družbenih omrežjih MAO in na telefonski številki 01 548 42 80
 
Spletne storitve: MAO v največji možni meri zagotavlja nemoten vpogled v zbirko, podajanje informacij in izvajanje drugih storitev za uporabnike preko spleta. Zaposleni v strokovnih službah muzeja v času zaprtja muzeja delajo od doma in so strankam na voljo preko elektronske pošte.
 
Prosimo vse obiskovalce, da upoštevate navodila zdravstvenih služb in uradnih organov. Le na ta način lahko prispevamo svoj del k čim prejšnji normalizaciji stanja. Ne odločamo samo o svojem zdravju, temveč tudi o zdravju vseh drugih, predvsem bolj ogroženih skupin kot so starejši, manj odporni in bolni. Zato je naša odgovornost toliko večja.
 
Poskrbite za svoje zdravje in varnost ter zdravje in varnost soljudi.
 

#ostanidoma