Thumb

Natečaj za slovensko razstavo na sejmu 3daysofdesign

Z namenom promocije in večje prepoznavnosti slovenskega oblikovanja in slovenskih proizvajalcev na danskem trgu sta Spirit Slovenija, javna agencija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu objavila poziv za podjetja za udeležbo na dogodku 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem.

Dogodek je namenjen arhitektom, oblikovalcem, novinarjem, blogerjem, distributerjem, agentom in kupcem.

Slovenska razstava na 3daysofdesign bo potekala med 23. in 25. majem v galeriji Sunday-S. Rok za prijavo pa je 18. februar.

Več na >>

Thumb

Aktualno javno naročilo: storitev tiskanja

Muzej za arhitekturo in oblikovanje je v torek, 29. januarja 2019, objavil javno naročilo. Predmet javnega naročila je storitev tiskanja za potrebe naročnika v obdobju treh (3) let od sklenitve okvirnega sporazuma. Rok za prejem ponudb ali prijav za sodelovanje je 11. ferbuar 2019 ob 9.00.

 
Thumb

Natečaj Young Balkan Designers 2019: Circular Design

Regijska platforma Young Balkan Designers, katere partner je Center za kreativnost pri MAO, je objavila natečaj "Krožno oblikovanje" za trajnostne projekte mladih oblikovalcev rojenih leta 1985 ali mlajše s področja Balkana. Natečaj je odprt do 20. februarja 2019.

Več>>

Thumb

Architekturos fondas se pridružuje platfromi Future Architecture

Architektūros fondas, nevladna organizacija iz Vilne, je bila na pozivu za člane izbrana, da se platfromi kot polnopravni član pridruži v letu 2020, ko bo prejela tudi sredstva platforme za izvedbo letnega programa z naslovom Grajene pripovedi.

Več>>

1 2 3 4 5  ...