Future Architecture

Ustvarjalna izmenjava 2019

13.2.-16.2.2019

Ustvarjalna izmenjava (Creative Exchange) je evropsko srečanje ljubiteljev arthitekture in oblikovanja ter strokovnjakov s tega področja. Večdnevni javni dogodek bo tudi tokrat s predavanji, intervjuji, predstavitvami in koktajli omogočil srečanja ter interakcije med kulturniki, obetavnimi ustvarjalci in občinstvom ter stokovno javnostjo.

Vsi, ki so se prijavili na javni poziv, predstavniki 23 članov Future Architecture in drugi ustvarjalci, ki delajo na področju arhitekture in oblikovanja, bodo predstavili svoje najnovejše dosežke, nove projekte in zamisli. Spoznavna konferenca Future Architecture (Matchmaking Conference) bo predstavila na pozivu za ideje izbrane obetavne ustvarjalce in prejemnike nagrade Fundacije Mies van der Rohe za nadarjene mlade arhitekte (Young Talent Architecture Award 2018). Razprave v okviru Focus Talks se bodo lotile problemov v stroki ter članom in ustvarjalcem dale priložnost za poglobitev znanja.

Že drugi sejem Future Architecture pa bo kulturnikom in arhitekturnim ustvarjalcem ter naročnikom, omogočil, da svoje delo predstavijo, spoznajo partnerje in raziščejo nove priložnosti. Za sodelovanje na sejmu pišite na info(at)futurearchitectureplatform.org.

Več.

 

 

Lokacija

MAO
Pot na Fužine 2
Ljubljana